A börtönben is dőlt a pénz a magyar bundakirálynak

Hiába, hogy a rácsok mögött, vagy éppen házi őrizetben volt, rengeteget kaszált a bundameccsekből K. Zoltán, a magyarországi fogadási maffia vezetője. Horváth Gábor, az egykori rákospalotai, diósgyőri és siófoki játékos beismerő vallásában leplezte le a fővezért – olvasható a blikk.hu-n.

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint K. Zoltán 2010-ben – miután a Kaposvárban is focizó szlovén Admir S.-ot letartóztatták – szállt be a nemzetközi bűnszervezetbe.

Tan Seet Eng vagy Dan Tan, más néven a Főnök (Boss) irányította ázsiai bundacsapat leghűségesebb embereit sosem felejtette, így akkor is utalt nekik, ha éppen lebuktak és nem tudtak további mérkőzéseket manipulálni.

A hatóságok már két éve letartóztatták K. Zoltánt, a szingapúri rendőrség azonban csak a múlt héten vette őrizetbe a 680 mérkőzés befolyásolásával vádolt szervezet első emberét. A már újra előzetesben lévő K. Zoltán így részesülhetett a bevételből, s a rengeteg elcsalt meccs miatt akár több millió forintot is bezsebelhetett havonta.

„K. Zoltán elmondásából tudom, hogy akkor, amikor Admirt letartóztatták, valamikor 2010 július-augusztusában, Szingapúrba utazott, és ott megállapodott a Boss-szal, hogy ő lép Admir helyébe, és a magyar szálakat ő fogja kézben tartani. K. Zoltán elmondásából tudom azt is, hogy Admir a Bosstól arra az időre is kapott pénzt, amikor börtönben volt. Véleményem szerint K. Zoltán is kap most pénzt a Bosstól” – olvashatók Horváth szavai a vádiratban.

(Forrás: blikk.hu)

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.