A pornófilmek is segíthetik Szepesi Nikolett megtisztulását?

Szepesi Nikolett_hír.maEgyértelművé vált, hogy Szepesi Nikolett – beleértve önmagát is – mindenkit becsapott. Amikor ugyanis közhírré tétette, hogy megjelenteti az „Én, a szexmániás” című kalandgyűjteményét, még az volt hozzá a könnyfakasztó szöveg, hogy a mi drága Nikink immár három éve más életet él. S hogy ezzel az előző, „bulizgatós” életével végképp le akar számolni, ezért kell neki kiírnia magából a korábbi évek viharos eseményeit.

Nos, az első könyv felvezetőjeként megpengetett lírai hangvétel óta alig telt el egy-két hónap és az egykori Európa-bajnoki bronzérmes hátúszó hölgy élete alighanem újabb, izgalmas fordulatok elé néz. Miután a kiadvány jól fogy, ráadásul a „filmszakma” is érdeklődést mutat Niki esetleges „produkciói” iránt – ő pedig egyáltalán nem tiltakozott hevesen a felvetés miatt -, a napnál világosabbá vált, hogy itt nem a „kiírás” a fontos, hanem a pénz. Mértékadó becslések szerint Niki honoráriuma jelenleg úgy nyolcmillió körül járhat és az eladások függvényében van esélye ennek megduplázására is…

Ki beszél itt már megtisztulásról, meg egyéb marhaságokról, akkor, amikor „felfigyelt a felnőttfilmes szakma Szepesi Nikolettre, a korábbi úszónőre, akit két producer is azzal keresett meg, hogy vállaljon főszerepet szexfilmben” írja a Blikk. A mi drága jó Nikink pedig bevallása szerint ugyan nem erről álmodott, de egy talán-nal válaszolt a felvetésre. Miért is ne tenné, hiszen egy-két, pornófilmes kaland a korábbi összes „apróság” kitörlésére is alkalmas. Ráadásul nyilván újabb, komoly bevétellel is járnak a felvételek, akkor meg miért is ne? Meg azután az sem utolsó szempont lehet, hogy az új műfajban várható élményeket meg lehet majd írni a harmadik könyvben. Természetesen a további tisztogatás jegyében…

Szepesi Nikolett az újabb könyv készültének bejelentésével végképp szavahihetetlenné vált. Minden korábbi magyarázkodása lenullázódott. Maradt a pénzgyártás, most már nem érdekes, hogy kik lehetnek a partnerek – ha megfizetik. Az első könyvnél még jómagam is arra gondoltam, lehet valami pozitív hozadéka is a leírtaknak. Kicsi bácsira (Bacsa Istvánnak hívják a 83 éves vén lókötőt) gondolok, aki több sértett egybehangzó állítása szerint jócskán túllépett bizonyos erkölcsi és törvényes határokat is. Szóval arra gondoltam, hogy ez a „kedves masszőr” vénségére még egy kicsit megütheti a lábát, de csalódnom kellett. Gondolom ugyanis, hogy amit Kicsi bácsi feltehetően sorozatosan elkövetett (kóstolgatott, meg miegyéb), azért valami nyilvános elmarasztalás csak kijár. Hát nem! Hála a magyar törvényeknek, amelyek tele vannak a gazembereknek felállított menekülési útvonalakkal, úgynevezett kiskapukkal, ezek ez alkalommal is védelmet nyújtottak a feltételezett törvénysértőnek. Kiderült, hogy amennyiben „Kicsi bácsi” elkövette, amit Szepesi és társnői felróttak neki, az bizony nyolc év után elévült! (Erről jut eszembe, a milliárdok eltüntetésével megvádolt és több, mint évtizedes időhúzás után néhány milliós kártérítésre (!) ítélt Princz Gábor egykori bankdirektornál enyhítő körülménynek számított, hogy a per sokáig tartott..)

Szóval Kicsi bácsi megúszta, ráadásul korábban már huszonketten kiálltak a Kőbánya SE szakmai stábja mellett, így végképp érvénytelenek az esetlegesen elkövetett huncutságok. Hogy a huszonkét aláíró közül tizenhatan férfiak voltak, s mindössze hat hölgy szignóját sikerült behajtani, (a két legnagyobb kőbányai sztár, Egerszegi Krisztina és Kovács Ágnes valamiért nem írta alá a kiáltványt) hát ilyen apróságokkal végképp nem érdemes foglalkozni.

Marad a lényeg: Szepesi Nikolett már annyira megtisztult, hogy jöhet az emlékek tárházának újabb megcsapolása, amely történetek az igen nagy írói fantáziára utaló „Orgazmuspontok” címet kapták. A kíváncsiaknak már csak augusztusig kell várniuk az újabb remekműre. Kicsi bácsi pedig akár még becsületsértési pereket is indíthat. Hála a magyar törvénykezés biztosította határtalan lehetőségeknek.

 

 

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.