A Real Madrid is várja Roberto Carlos magyar kisfiát

CristoferOktóberben lesz nyolcéves az egykori világklasszis brazil labdarúgó, Roberto Carlos magyar kisfia. Az édesapjára egyre jobban hasonlító Cristofer természetesen imád futballozni, s elképzelhető, hogy hamarosan a spanyol Real Madrid labdarúgója lesz.
Roberto Carlos kisfia győri származású édesanyától született. Horváth Alexandra egy budapesti Forma–1-es futamon találkozott először a híres brazil futballistával. A kapcsolat gyümölcse Cristofer lett, aki idén már nyolcéves lesz.

A kisfiú édesanyjával a Madridtól nem túl távoli Marbellán él, s – ahogy azt tervezték – egy futballakadémián futballozik. Nyaranta azonban mindig hazajönnek, s ilyenkor Cristofer a zánkai brazilfoci-táborban magyar gyerekekkel gyakorol.

„Nagyon boldog, kiegyensúlyozott kisfiú – mondja érthetően büszkén Szvitek Erzsébet, Cristofer győri nagymamája. – Magyar–spanyol állampolgár, de mi magyarnak neveljük. Jól beszél magyarul és spanyolul, angolul sem lehetne eladni, s a foci mellett sok egyéb mást is nagyon szeret. Nagyon jó tanuló, s, ahogy minden gyerek, imád játszani. Fantasztikusan táncol, mindig vidám, de mindemellett rendkívül szerény is” – fogalmazott a nagymama.

„Ez valóban így van” – veszi át a szót Cristofer édesanyja, aki rendkívüli odaadással, s felelősségteljesen neveli kisfiát.

„Természetesen nagyon fontos Cristofer életében a futball, hiszen ebbe született bele. Nem is tehetnénk mást, s amíg szeretné, minden segítséget meg is adunk ahhoz, hogy jó játékossá váljon. Érvényesüljön az a tehetség, amit kapott. Persze nekem az a legfontosabb, hogy boldog, egészséges emberré váljon. Ha ezt esetleg majd futball nélkül akarja elérni, akkor abban is támogatom.”

Utóbbiról egyelőre szó sincs, hiszen Cristofer imádja a labdarúgást, s a szakemberek is azt mondják, már látszik a tehetség, amit az édesapjától örökölt.

Teljes cikk a Kisalföld.hu-n!

 

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.