A Red Bullnak további sebességet kell találnia!

Az Infiniti Red Bull Racing két pilótája, Mark Webber és Sebastian Vettel a két szabadedzéssel megkezdte felkészülését a Monacói Nagydíjra.

Mark Webber:
Webber Mark_bevezetem.hu“Azt hiszem, itt soha nem voltunk csütörtökönként jók, így ma valójában az elmúlt évek egyik legjobb teljesítményét nyújtottuk. Nagyon, nagyon koncentrálni kell itt; nagyon, nagyon magas szinten. Kihívást jelentő helyszín, mindent össze kell rakni; szeretnénk jól teljesíteni rövid távon is, valamint adatokat gyűjteni rövid és hosszú távon, amely azt hiszem sikerült. Van néhány gyors autó a pályán; ezt az elmúlt néhány versenyhétvége szombati napjain láttuk is. Összességében sima napunk volt, sok dolog áll még előttünk.”

Sebastian Vettel:
“Összességében rendben volt a mai nap. Sajnos délután sok időt veszítettünk miközben a változtatások elvégzésével foglalkoztunk, de ez van péntekenként, vagy jelen esetben csütörtökön. Szeretnénk versenyképesebbek lenni, így még egy kis köridőt kell találni. Délután KERS problémánk volt, így a második szabadedzésen nem tudtam használni a rendszert. A fiúk tudják, mi okozta a problémát.”

Forrás: Formula.hu, fotó: bevezetem.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.