A Toyota lesz a szegediek kabalája a Veszprém ellen

Toyota_Pick-Szeged

Magyarország egyik legjobb kézilabdacsapatához méltó személyautókat kaptak a szegedi kézilabdások. A Toyota tizenöt új gépkocsit adott át 1+1 éves használatra a Pick Szeged Kézilabda Csapatának, így az elmúlt két év folytatásaként, továbbra is megbízható Toyota autókkal közlekedhetnek a játékosok.

A gépkocsik ünnepélyes átadására október 22-én a Toyota új, hivatalos szegedi márkakereskedésében, a Toyota Kovács Autóház, Dorozsmai úti telephelyén került sor.

László Richárd, a Toyota Motor Hungary értékesítési és marketing igazgatója az eseményen elmondta: „A Pick-Szeged Kézilabda Csapat, Magyarország egyik legerősebb kézilabda csapata, a sportban ugyanazt a minőséget képviseli, mint a Toyota az autók világában”. Hozzátette: „A Toyota több mint egy autógyár – a Toyota név egyet jelent a minőség iránti odaadással és a társadalmi felelősség vállalással. Ahol a Toyota jelen van, ott a közösség is gyarapodik.”

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Szeged Kézilabda Csapat nevében megköszönte a Toyota értékes autóit. A Pick Szeged Kézilabda Csapat Igazgatóságának elnöke elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. Az eddig használt Toyotákkal is nagyon elégedettek voltunk, a most kapott új Auris modellek pedig még szebbek, komfortosabbak és biztonságosabbak.” Hozzátette: „Bár elsősorban a játéktudásunkban bízunk, reméljük, a Toyota a kabalánk lesz a Veszprém elleni rangadó meccsünkön, október 26-án.”

Az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában október 22-án kisorsolták a férfi EHF-kupa novemberi 3. fordulójának párosítását. A legjobb 16 közé jutásért a Bajnokok Ligája selejtezőjéből ide átkerült, s e sorozatba ebben a fázisban bekapcsolódó Pick Szeged a portugál Benficával, míg a spanyol Aragont kettős győzelemmel búcsúztató Csurgói KK a török Besiktassal találkozik. Mindkét magyar csapat idegenben kezd, és itthon játssza a visszavágót.

 

 

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.