A Vasas egy tiokzatos meccset nyert meg Telkiben

Beitar_VasasMagyarországon semmi nyoma nem volt a találkozónak, még a piros-kék klub sem kommunikálta, Izraelben viszont fotókat is mellékeltek.

Bő egy hete írnak izraeli hírportálok arról, hogy az egyik legnépszerűbb ottani klub, a Beitar Jeruzsálem Magyarországon készül fel a következő idényre.

Ahogyan arról a Magyar Idők Online beszámolt, pár napja már konkrétan megnevezték azt is, mely csapatokkal találkozhat majd az izraeli bronzérmes – vasárnapra a Vasast, szerdára a Ferencvárost írták, mint felkészülési ellenfelet.

Bár a tudósítások szerint le is játszották vasárnap délben a két együttes találkozóját, a piros-kékek honlapján ennek sem előtte, sem később nem volt semmi nyoma, az ott található utolsó vasárnapi hír szerint elindult büki edzőtáborába az angyalföldi együttes. A klub Facebook-oldalán néhány izraeli drukker is felhívta a figyelmet a találkozóra.

A rejtélyes mérkőzésen az izraeli tudósítások alapján mindenesetre 2-1-re győzött a Vasas, amelyben a Beitar honlapja szerint az a Remili Mohamed is betalált, aki a meccsről készült egyik fotón is felismerhető.

A felkészülési meccset megtekintette az a Sallói István is, akit valóságos legendaként tartanak számon a Beitar hívei, a 90-es évek közepén a sárga-fekete klub vezéregyéniségének számított.

A Vasas FC vasárnap elutazott a büki edzőtáborba. Nem tarthatott a többiekkel Berecz Zsombor, akire térd porcleválás miatt műtét vár a közeljövőben. A műtétet artroszkópos eljárással végzik el, így a felépülési idő drasztikusan megrövidül.

A középpályásra 2-3 hetes kihagyás vár, ami azt is jelenti, hogy várhatóan a június 29-i és a július 6-i Európa Liga-mérkőzést ki kell hagynia.

A friss igazolás, a cseh Vít Benes viszont már együtt készül a csapattal.

Michael Oenning napi két edzést vezényel a csapatnak, ez alól a szerda és a szombat kivétel.

Szerdán Kumbergben a Sturm Grazzal játszik edzőmérkőzést a Vasas. Szombaton szintén felkészülési találkozón, Bükön, a Szombathelyi Haladás csapatával játszanak.

Forrás: Magyar Idők/vasasfc.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.