A veszprémiek végre átlépnék a Final Four kapuját

Felkai_Nagy

Felkai György, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs igazgatója és Nagy László – Fotó: VEOL.hu

Klubörténeti jelentőségű alkalomnak nevezte Hajnal Csaba sportigazgató a szerdai napot, amelyen hivatalosan is bejelentették, hogy MKB Bank mellett az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. is névszponzori megállapodást kötött a megyeszékhely férfi kézilabda egyesületével.

MKB–MVM Veszprém KC – mostantól hivatalosan is így hívják Magyarország legeredményesebb kézilabdaklubját. Ezt, pontosan az MVM Magyar
Villamos Művek Zrt. névszponzori szerepvállalását, augusztus elején lapunk írta meg először.A tegnapi sajtótájékoztatón maguk az érintettek személyesen is
nyilatkoztak a megállapodásról, annak részleteiről és az egyesület céljairól.
– Különös fontossággal bír ez a nap a veszprémi kézilabda életében. Az alapításkor, 1977-ben nem gondoltuk, hogy ilyen messzire jutunk. Bennünket mindig sokan támogattak és szerettek, ez a szerződés azonban klubtörténeti jelentőségű, hiszen két ilyen nagy cég még sosem állt a csapat mögmögött – fogalmazott

Hajnal Csaba sportigazgató, aki kiemelte: a hazai jó eredmények megtartása mellett a Bajnokok Ligájában előre szeretnének lépni.

Szeretnénk eljutni Kölnbe, saját jogon, nem turistaként. (a BL négyes döntőjének, a Final Fournak a helyszíne – a szerk.)

Az alapítása óta eltelt 36 évben a férfi kézilabdacsapat szédületes sikereket ért el: 21-szeres magyar bajnok, 22-szeres magyarkupa-győztes, kétszeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes, kétszeres ezüstérmes, egyszeres EHF-bajnokok ligája döntős. Az európai színvonalú, a nemzetközi sportéletben is nagyon sikeres és jó hírű csapat érdemei vitathatatlanok.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. több éves, névadó szponzori szerződést kötött a sportegyesülettel, amely mutatja a társaságcsoport elkötelezettségét a kézilabda sportág mellett. A szponzorációs megállapodás részeként az MVM Zrt. nem csupán a csapat – 2015-től potenciálisan önálló – névadója, hanem az MVM Aréna sportlétesítményé is, amelyet a www.handball-planet.com kézilabda portál 2010-ben Európa legjobb hangulatú csarnokának, szurkolóit pedig Európa legjobb szurkolóinak választotta.

„Minden sikeres, eredményes vállalat, így az integrált nemzeti energetikai társaságcsoport erkölcsi kötelessége, hogy támogassa az össztársadalmi célok megvalósítását, a kiemelkedő teljesítményeket úgy a kultúrában, az oktatásban vagy a műszaki területen, mint a sikeres versenysportban”, mondta Felkai György, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs igazgatója. „Az MVM Zrt. középtávú stratégiai célja, hogy regionálisan is meghatározó szereplővé váljon az energetikában. Ezt jól támogatja, ha olyan sportolókat, eseményeket és csapatokat szponzorálunk, amelyek szereplése jelentős ismertség- és elismertségnövekedést hozhat az MVM számára. A társadalmi felelősségvállalás egységes identitásként a vállalatvezetés és a munkavállalók közös értékrendjéből táplálkozó cégcsoporti magatartás. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei szezontól Magyarország legeredményesebb férfi kézilabdacsapata partnere leszünk, és együtt készülünk további nemzetközi sikerekre.”

– Ez egy izgalmas, pozitív nap – fogalmazott a sajtótájékoztatón Nagy László. Az MKB–MVM Veszprém KC csapatkapitánya elmondta: pályafutása során mindig arra törekedett, hogy jó játékosok mellett, jó edző keze alatt kézilabdázzon, olyan klubban, amelynek biztos a háttere. – Eddig itt Veszprémben ezt tapasztaltam, ráadásul most erősödünk is. Mi, játékosok annyit ígérhetünk, hogy igyekszünk tudásunk legjavát nyújtani. Nagyon szeretnénk ott lenni a négyes döntőben, ezért dolgozunk nap, mint nap keményen.

Forrás: VEOL.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.