A világ legerősebb embere Rákosmentén is bizonyítani akar!

Augusztus 31-én Rákosmentén rendezik meg az erős emberek Champions League sorozatának aktuális versenyét, és a 14 fős mezőnyben az indulók között lesz az erős emberek jelenlegi királya, a litván Zydrunas Savickas, aki háromszor szerezte meg a világ legerősebb embere címet. Jelenleg is ő a címvédő, hatszor győzött az Arnold Classicon és ő nyerte az idei sanghaji Világkupa-versenyt is, amelynek 95 millió nézője volt Kínában.
Világ legerősebb embere_Nagy Ákossal

Az erős emberek sportjának idei csúcseseménye, a hainani világbajnokság pénteken kezdődik, a magyar színeket második alkalommal képviseli a tatabányai Nagy Ákos.

„A legerősebb csoportba kerültem, benne az Arnold Classic tavalyi győztesével, az amerikai Mike Jenkinsszel és az orosz Mihail Koklijevvel, ő az idein lett bronzérmes. Ennek a csoportnak a tagja még a brit Eddie Hall és az ausztrál Warrich Brant. Itt szerepelt volna az újdonsült kamionhúzó világbajnok, a szabadkai Katona Ervin is, de ő térdsérülése lemondta az idei világbajnokságot, Idén én leszek az egyetlen magyar a világ legerősebb emberei között. A csoportból az első kettő jut tovább a nagydöntőbe, melyet augusztus 22-én kezdenek” – mondta Nagy Ákos.

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.