Átalakult a Szeged VE, Molnár Papesz az ügyvezető

Molnar TamasA Magyar Kupa pécsi selejtezőjében szombaton kezdi a 2014/2015-ös szezont a Szeged VE legutóbb bajnoki bronzérmes és kupagyőztes férfi vízilabdacsapata, amely jelentős mértékben átalakult a nyáron.

 “Alapos változáson mentünk át, amelynek részben az eddigi támogatónk távozása az oka” – bocsátotta előre a változásokat szerdán sajtótájékoztatón ismertető Cserhalmi Julianna elnök. Elmondta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás visszavonulása után átvette a szakmai irányítást, s a csapatot birtokló kft. ügyvezetője lett. Az utánpótlásra is ügyelnek, s a klub szorosan együttműködik a Szegedi Vízipóló Sulival.

Molnár Tamás új feladatával kapcsolatban kijelentette: nehéz volt a váltás, hiszen most már nem a medencére kell koncentrálnia, hanem arra, hogy egy hosszú távon fenntartható klubmodellt építsen fel. Az erőviszonyokról azt mondta, hogy az Eger, a Szolnok és az OSC kiemelkedik, mögöttük azonban szoros lesz a mezőny.
“Sosem vagyok maradéktalanul elégedett a felkészüléssel, ám a fizikai részt rendben elvégezte a csapat. Sok a fiatal a keretben, de a türelem is megvan feléjük, és szerencsére akad olyan rutinos pólósunk, akikre lehet majd számítani” – mondta Varga Péter, a korábbi játékosból lett vezetőedző.

Juhász György technikai vezető szerint az utóbbi évek egyik legkiegyensúlyozottabb bajnoksága következik, amelyben – fűzte hozzá – hamarosan új névadó szponzor is segítheti a szegedi csapatot.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.