Audival járhat Hosszú Katinka

hosszu_katinka_08Az Audi első ízben támogat egyéni sportolót. Hosszú Katinka, az egyik legkiválóbb magyar sportoló, többszörös világ- és Európa-bajnok úszó ma vette át új autóját, egy 122 lóerős 1.4 TFSI gleccserfehér metál Audi A3-at az Audi Centrum Budapest márkakereskedésben.

Az ünnepélyes átadáson részt vettek Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Szabó Tünde a Magyar Úszó Szövetség főtitkára és Kiss László mesteredző.

A 24 éves úszó rangos elismerést kapott az elmúlt hetekben, ugyanis idén ő lett Európa legjobb női úszója a kontinentális sportági szövetség (LEN) választásán. Hosszú Katinka hat világrekordot döntött meg, a Barcelonai Világbajnokságon két arany- és egy bronzérmet nyert, a rövidpályás Világkupán pedig 55-öt, melyből 32 arany.

Az ‘úszókirálynő’ 17 éves kora óta vezet és nagyon várta, hogy beleülhessen az új autóba. “Vízben gyorsan úszik, de az autót lassan vezeti” – mondta Katinka, aki sokat utazik szüleihez Bajára.

Az új háromajtós Audi A3 fejlett technikák sokaságát sorakoztatja fel, hajtásrendszere, a mobil infotainment és vezetői segédrendszerei területein egyaránt, így a drive select, a pre sence basic, a side assist és active lane assist együttesen támogatják az úszónőt a vezetésben.

Az új Audi A3-ban újdonság, hogy az autó komfortkulccsal rendelkezik, így a beszállás és indulás a gyújtáskapcsoló érintése nélkül történik. Elegendő, ha a vezető a kulcsot magánál tartja és másfél méteren belül az ajtózárak a kilincs meghúzásakor önműködően kireteszelődnek, miközben a komfortkulcs mindvégig a vezető zsebében marad.

A négykarikás márka rendkívül büszke arra, hogy Katinka partnere lehet és reméli, hogy ezzel is hozzájárul a sportolónő sikereihez.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.