Az előbbre tartó Vardar öttel nyert az Audi ETO KC ellen

kezi_Görbicz, 440, VardarGörbicz Anita öt gólt szerzett

A nyári felkészülések végén az idei FINAL4 bronz- és aranyérmese csapott össze. A nyár folyamán jelentős vérfrissítésen estek át a csapatok, és a felkészülésben jelen állás szerint a Vardar áll jobban.

A mérkőzés első félidejében jelentősen elhúztak a macedónok, az ETO védekezésében és támadásában is előfordultak hiányosságok. A második félidőt óriási lendülettel kezdte az ETO, amelynek eredményeképpen a 25. percre egy gólra is felzárkózott, de végül nem sikerült megfordítani a meccset, így öt góllal a Vardar jutott előnybe a Fiesta kupáért vívott harcban.

Győri Audi ETO KC:  Herr, Löke 1, Sen 1, Korsós 2, Görbicz 5 (4), Planéta, Bognár-Bódi. Csere: Grubisic, Müller 1, Kovacsics 5 (2), Aguilar, Amorim 4, Orbán 2, Szepesi 1, Litre 2, Hornyák. Kétpercesek: 1. Vezetőedző: Ambros Martín.

 HC Vardar: Leynau, Radicevic, Lazovic 2, Fernandez 1, Zebic 2, Penezic 4, Lekic 4. Csere: Pineau 1, Nikolic 5 (5), Dembele 4, Althaus 2, Klikovac, Chernoivanenko 1, Irhneva 1, Khmyrova 2. Kétpercesek: 5. Vezetőedző: Indira Kajtratovic.

 Ambros Martín nyilatkozata: „Amivel nagyon elégedett vagyok a mai meccs után, az a játékosaim hozzáállása, mindenkin nagy elszántságot láttam a pályán. Ugyanakkor egy topcsapattal vívott csatában megmutatkoztak a hiányosságaink is, amelyekre meg kell találnunk a megoldást. Szerencsére erre még sok időnk van. Ma az utolsó pillanatig meccsben voltunk, de az első félidőben túl nagy előnyt adtunk az ellenfélnek. Rengeteg munka vár még ránk!”

(Győri Audi ETO KC)

 

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.