Az utolsó hét percben három gólt kapott a Diósgyőr

foci_Szivics Tomiszlav 3 gólA Diósgyőr nem tudott közelebb férkőzni a listavezető Videotonhoz a labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójából elhalasztott, szerdán pótolt mérkőzésén, sőt mivel 3-1-re kikapott Pakson, a harmadik helyét is elvesztette. A Győri ETO FC a félbeszakított mérkőzéshez hasonlóan 1-1-re végzett Kecskeméten.

Pakson, a most is erősen felázott pályán az első félidőben a hazaiak előtt adódtak a nagyobb helyzetek, de ezek rendre kimaradtak, így hiába játszottak jobban, a szünetig nem esett gól.

A második játékrész előtt kettőt is cserélt Szivics Tomiszlav, és csapata néhány perc elteltével – gyakorlatilag az első kapura tartó lövéséből – meg is szerezte a vezetést: Bacsa a 16-oson belül több védőt is kicselezve helyezett a kapuba. Ezután is a Paks játszott fölényben, és hiába védett remekül a diósgyőri kapus, Antal Botond, végül sikerült fordítania.

MVM-Paks – Diósgyőri VTK 3-1 (0-0)
Paks, 810 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Gévay (85.), Bartha (89., 93.), illetve Bacsa (56.)

Győzelmével Csertői Aurél együttese megelőzte riválisát a tabellán, és jelenleg a harmadik helyen áll. Szivics Tomiszlav tanítványainak ez mindössze a második vereségük volt ebben a bajnoki szezonban. A paksi találkozót a pálya alkalmatlansága miatt halasztották el szeptember 13-áról.

A másik, ugyancsak halasztott találkozón:

Kecskeméti TE – Győri ETO FC 1-1 (0-1)
Kecskemét, 922 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Bebeto (60., 11-esből), illetve Lipták (36.)

(mno.hu)

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.