Bajnokok Ligája a Hungária körúton

Demeter Réka és Nagy Lilla – Fotó: http://mtk.noilabdarugas.com/

Demeter Réka és Nagy Lilla – Fotó: http://mtk.noilabdarugas.com/

Október 10-én, csütörtökön, 15 órakor a női Bajnokok Ligája-főtáblájának első mérkőzésén a Turbine Potsdam lép pályára a Hidegkuti Nándor Stadionban a nemzetközi porondon egyetlen állva maradt magyar csapat, az MTK.

A mérkőzés az utóbbi évek legnézettebb magyar meccse lehet, hiszen az Eurosport világszerte élőben adja majd.

-Nem mi vagyunk az esélyesek az tény, hiszen Európa egyik legjobb csapatával játszunk majd. Ez a nap egy ünnep lesz, nem csak az MTK, de az egész magyar labdarúgás számára.  Annak ellenére, hogy a meccs egyértelmű esélyese a Potsdam, nem fogunk felemelt kézzel pályára lépni, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a meccsből, s megnehezíteni a Potsdam dolgát – nyilatkozta előzetesen Medgyes Péter vezetőedző.

A 24 éves Nagy Lilla több poszton is bevethető labdarúgó a jelenleg futó szezonban hat bajnokin négyszer volt eredményes. A hétvégén nem növelhette pályára lépései, illetve góljai számát, ugyanis a Ferencváros kérésére elmaradt az FTC elleni fővárosi rangadó.

– Már mindent tud a vetélytársról?
– Sokat hallottam már a Potsdamról. Amikor élőben néztem a sorsolást, akkor három csapatot mormoltam magamban, hogy „jaj, csak ne ők legyenek”. Természetesen ismét pechesek voltunk, és az egyik általam mormolt együttest kaptuk…

– Hány bejátszást lestek meg a csütörtöki riválisról?
– Láttunk már felvételeket, de bővebben ezzel majd csak a meccs hetén fogunk foglalkozni és elemezni, hogy miként tudjuk őket megszorítani.

– Miként alakul a csapat programja csütörtökig?
– Hétfőn bent edzünk már a stadionban, aztán az edzés után lesz egy kis t

aktikai megbeszélés. Kedden is tréningezünk, szerdán ismét bent gyakorolunk a stadionban, csütörtökön közösen ebédelünk a meccs előtt, aztán teljes gőzzel hangolunk erre a hatalmas megméretésre.

– Az elmúlt egy évben ön szerint miben fejlődött leginkább az MTK?
– Szerintem a fejlődésünk, azon múlik, hogy mennyi mindenen megyünk át közösen, legyen az rossz vagy jó, a lényeg, hogy együtt éljük át!

http://fociakobon.hu/ms/node/54746

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.