Bárdosiék megúszták a kilakoltatást

BardosiNyolcmillió forintot kért kölcsön Bárdosi Sándor, hogy elkerülje várandós feleségével, Ildikóval a kilakoltatást.

Hosszú háborúskodás és pereskedés után a napokban végre pont került a kellemetlen ügy végére azzal, hogy a korábbi olimpiai ezüstérmes birkózó közel tízmillió forintért megvette a MÁV-tól azt a 75 négyzetméteres panellakást, amelyben több mint tíz éve élt.

A volt sportoló azért került méltatlan helyzetbe, mert korábbi egyesülete, a BVSC-t szponzoráló MÁV megvonta tőle a lakást, amit korábban neki vettek. Elmondása szerint azzal a feltétellel kapta, hogy részt vesz még egy olimpián, de ellehetetlenítették a helyzetét, és egy évig fizetést sem kapott. A helyzet végül odáig fajult, hogy kilakoltatási eljárást indítottak ellene, ám az utolsó pillanatban egy önzetlen barátnak köszönhetően megmenekültek Bárdosiék.

– Hosszú folyamat volt. Per is lett belőle, mert ki akartak bennünket rakni. A napokban azonban végre megoldódott az ügy – sóhajtott Bárdosi. – Nyolcmillió forintot kértem kölcsön, így sikerült megvennem a lakást.

Bárdosi a Blikknek elmesélte, el sem tudja képzelni, mi lett volna, ha nem rángatja ki a slamasztikából a barátja.
– Fel sem tudtam volna venni hitelt. Részletekben fizetem majd vissza a kölcsönt, amit a barátom adott – tette hozzá a sportoló, aki jelenleg a saját akadémiáján tanítja birkózni a gyerekeket.

Blikk

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.