A Békéscsaba is rászámolt a Lokira

Térden Aleksandar Jovanovic - MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Térden Aleksandar Jovanovic – MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ezúttal a Ligakupában szenvedett kínos vereséget a Debrecen. Az NB I címvédője úgy kapott ki hazai pályán 3-2-re, hogy több kulcsemberét is szerepeltette. Kondás Elemér úgy értékelte a meccset, hogy „semmi nem jön össze nekünk”.

A Debrecen a Verpecz – Lázár, Brkovic, Mészáros, Ferenczi – Varga K. (Seydi 46.), Zsidai, Bouadla (Ludánszki 84.), Szakály – Kulcsár (Volas 60.), Tisza (Dombi 55.) összeállításban játszott. Tehát az „egyben” alapembernek számító játékosok közül Mészáros, Seydi, Zsidai, Bouadla, Szakály, Kulcsár és Tisza is lehetőséget kapott, sőt még a veterán Dombi is beszállt csereként a második félidőben. Hiába támadta végig a mérkőzést a Loki, csak két gólt rúgott, a hibáit a Békéscsaba három góllal büntette.

Kondás Elemér vezetőedző így értékelte a találkozót: „Ma olyanoknak adtunk lehetőséget, akik sérülésből tértek vissza, mert szükségük van a játékra. Illetve még azok léptek pályára, akik az utóbbi időben kevesebb szerephez jutottak. Ma még csak kedd van, a Kecskemét ellen vasárnap játszunk, így mindenképpen kellett a játékosoknak a meccsterhelés. Az első félidőt végigtámadtuk, kétszer eljött az ellenfél a kapunkig, és két gólt rúgott. Sajnos nekünk semmi sem sikerült, pedig voltak helyzeteink. Nem erre számítottunk. Ahogy kezdtük a mérkőzést, nem azt mutatta, hogy ez lesz a vége. Most úgy néz ki, semmi nem jön össze nekünk, ebből kell kijönni.”

Minél hamarabb, mert a következő meccseken könnyen már az edző állása lesz a tét.

(dvsc.hu)

This entry was posted in Egyéb and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.