Berki Krisztián Szöulban ismét megmérkőzik londoni riválisával

 

torna_Berki Kroisztián_Louis Smith_NSOBerki Krisztián hosszú útra indult: Szöulba utazott egy meghívásos nemzetközi versenyre, ahová csak a legjobbakat invitálják. A lólengés magyar olimpiai bajnoka számára azonban nem csupán ezért (és a hosszú utazás miatt) lesz különleges ez a viadal, hanem azért is, mert a londoni olimpia döntője óta most először találkozik Louis Smith-szel, akit akkor – emlékezetes körülmények között – sikerült legyőznie.

A brit az ötkarikás játékok után bejelentette visszavonulását, a világbajnokságon már tévékommentátorként volt jelen, néhány hónapja azonban eldöntötte, hogy visszatér, és újra edzésbe áll. Ez lesz az első nemzetközi versenye azóta.

„A közönség és a sajtó számára talán sokkal érdekesebb ez a találkozás, mint nekünk, tornászoknak, én személy szerint örülök, hogy Smith visszatért, mert szeretek vele versenyezni, s biztosan jó formában is van, ha úgy döntött, elindul ezen a versenyen – mondta Berki az elutazás előtt.
– Ami engem illet, jó formában vagyok, bár a múlt szombati, budapesti versenyen egy kicsit elfáradtam, nem lesz gond a felfrissülés. Jó és színvonalas viadalra számítok, Szöulban ez szinte természetes is, hiszen csak a legjobbak kapnak meghívást.”

(Forrás: NSO.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.