Berki Krisztián Mexikóban is megkóstolja a nachost

Berki-KrisztiánBerki Krisztián felfedezi Mexikót. Na jó, arra talán kevés lesz az egy hét, ráadásul közben tornagálát is rendeznek londoni bajnokunk részvételével, de ha mást nem is, hát a nachost mindenképp megkóstolja, hiszen azt itthon is nagyon szereti. Hátha lesz valami különbség.

A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő olimpiai bajnok tornász a hazai szövetségen keresztül kapott meghívást a november 15-16-i gálára. „Ilyenkor év vége felé mindenhol gálákat rendeznek, tavaly Franciaországban voltam, idén Mexikóba megyek – mosolygott Berki. – Egy hetet leszünk kint, és maga a gála Mexikóvárosban lesz, ami már önmagában nagyon érdekes, bár nem tudom, mennyi időnk lesz szétnézni, mert két napos lesz csak maga a bemutató. Egyvalami biztos: a nachost megkóstolom, mert azt nagyon szeretem.”

Ami a gálát illeti, Berki azt mondja, a korábbi évek videóiból az derül ki, hogy nincsenek olyan szigorú körülmények, mint a versenyeken, ellenben szól a zene, jó a hangulat, és mindenki olyan gyakorlatot mutat be, amiben jól érzi magát – ettől pedig természetesen a közönség is jól érzi magát.

„Formában vagyunk, nem okoz nehézséget, hogy olyan gyakorlatot mutassunk be, amiben jól is érezzük magunkat. És ha már ennyit utazunk, biztosan találkozunk majd fiatalokkal is, akik nyilván szintén profitálhatnak ebből” – mondta Berki Krisztián.

Gala gimnastica Mexico

http://berkikrisztian.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.