Bölöni vezetheti a román válogatottat Magyarország ellen

Bölöni László_erdely.maEgy arab lap beszámolója szerint Victor Piturca aláírt az Al Ittihadhoz, és a közel-keleti klub képviselői kivásárolják a trénert a román szövetségi kapitányi székből. A híresztelések arra is kitérnek, hogy Bölöni László ugrik be a szakember helyére.
Mint ismert, a magyar válogatottnál váltás történt a kapitányi székben a Románia elleni, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtező előtt, de az ellenfélnél is még akár sor kerülhet erre – ha lehet hinni az arab sajtóhíreknek.

Az Aawsat c. lap arról számolt be, hogy Victor Piturca, az ellenfél szakvezetője néhány héttel azután, hogy jelezte maradását, előszerződést kötött az Al Ittihad vezetőivel, akik vállalták, hogy 700 ezer euróért kivásárolják a trénert a román szövetségnél fennálló kontraktusából.

A cikk értelmében néhány napon belül hivatalos bejelentés várható, arra viszont konkrétan nem tér ki az írás, hogy Piturca mikor hagyja el a románokat – a mieink elleni találkozó előtt, vagy csak később.

Azt ellenben megpendítik az arabok, hogy a tréner helyét Bölöni László veszi majd át.

Razvan Burleanu, a román szövetség elnöke nem vette elejét a további találgatásoknak nyilatkozatával.

– Nem hinném, hogy Piturcát tartóztatni tudjuk, ha ő mindenképpen menni akar. Erővel nem lehet senkit semmire kényszeríteni. Megvannak az elképzeléseink arra az esetre, ha pótolni kellene. Azt pedig nem hinném, hogy Bölöni lesz a magyar válogatott új állandó szövetségi kapitánya – utalt az erre vonatkozó pletykákra a futballvezető.

Forrás: Csakfoci

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.