Büntetőt védett Bogdán Ádám, ezért szuperhős lett!

Bogdán Ádám_MOB

A “szuperhős” jelzőt is Bogdán Ádámra aggatták a Bolton hétvégi mérkőzése után, amelyen a magyar hálóőr a 94. percben, 1-1-es állásnál büntetőt hárított. A The Bolton News 8-as osztályzattal jutalmazta a labdarúgót, akit természetesen a mezőny legjobbjának is megválasztottak. Bogdán maga felemás szájízzel értékelt: csalódott volt amiatt, hogy nem sikerült megnyerni az összecsapást.

Mint ismert, a hétvégi fordulóban Bogdán Ádámnak köszönheti a döntetlent (1-1) a Bolton a Wigan ellen, a magyar kapus a 94. percben hárított büntetőt. Honfitársunk ennek megfelelően jó kritikákat kapott a sajtótól.

A The Bolton News 8-as osztályzattal jutalmazta a hálóőrt, akit a mezőny legjobbjának is megválasztottak.

“Sok kiváló teljesítmény akadt a fehér mezesek között, de egyik sem ért fel arra a szintre, amit az egyetlen zöld dresszt viselő hazai labdarúgótól láttunk. Jussi Jaaskelainen legszebb napjait idézte az utolsó pillanatban kifogott tizenegyessel, de nem sokkal korábban hatalmasat mentett egy reflexmozdulattal is Powell próbálkozásánál. Folyamatosan javuló formát mutat, amióta visszakerült a kapuba, és teljesen megérdemli, hogy reflektorfényben legyen” – hangzik az indoklás.

A Wanderers egyik legfontosabb szurkolói oldala még egy fokkal tovább megy. A Lion of Vienna Suite a “szuperhős” jelzőt aggatta rá, és azt írja, ha legközelebb bárki majd kritizálni akarja a magyart, az gondoljon erre a meccsre.

Bogdán maga azt sajnálta, hogy nem sikerült nyernie az együttesnek a jó teljesítmény ellenére.

– Szerintem nagyon jól futballoztunk. A mérkőzés nagy részében teljesen veszélytelen volt a Wigan a kapunkra, mi ellenben sok lehetőséget alakítottunk ki. Sajnos az ellenfél kapusa remekül védett, ilyenkor pedig előfordul, hogy megbüntetnek minket a kihagyott helyzetekért. Nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudtuk megnyerni a találkozót. Ha az utolsó pillanatban ítélnek büntetőt a csapatod ellen, és sikerül kivédeni, az hatalmas érzés. Annál is inkább, mert már nem lett volna esélyünk visszajönni. Nagyon örülök, hogy bevált a módszerem és kicsit ki tudtam zökkenteni a rúgó játékost – értékelt a kapus.

(Forrás: csakfoci.hu,  fotó: JochaPress.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.