Buzánszky Jenő végre jobban van!

Buzanszky JenoAz Aranycsapat legendás futballistája végbél- és prosztataproblémákkal küszködött, komoly fájdalmak nehezítették az életét, amelyek miatt csak állni és feküdni tudott. De ezek a bajok végre enyhültek!

– Újra tudok ülni! Az utóbbi időszak után ez már nagy szónak számít nálam – mesélt boldogan Jenő bácsi. – A közérzetemmel eddig sem volt probléma, nem is tekintettem betegnek magamat, de a fenekem fájt, annyira, hogy csak állni vagy feküdni tudtam. Két orvos barátom járt ki rendszeresen hozzám, előbb kenőccsel próbáltak kúrálni, de az nem használt, így gyógyszerekre váltottunk.

Beszedtem már egy csomó pirulát, de csak nem lett jobb. Az elmúlt napokban azonban végre múlni kezdett a sajgás, és szép lassan meg is szűnt. Így már nem okoz gondot elhelyezkedni a fotelban vagy a székben.

A biztonság kedvéért a napokban azért elment egy specialistához az olimpiai bajnok futballista, hogy kiderüljön, mi okozhatta a fájdalmat, illetve végleg meg lehessen szüntetni a problémát. A örökifjú labdarúgóikon ugyanis nagyon szeretne újra eleget tenni kedves kötelességének, hogy részt vehessen a számtalan élménybeszámolón, rendezvényen, amelyre a mai napig hívják.

– Nehéz időszak volt, de végre kijelenthetem, nincs már semmi bajom. A szívem egyedül azért fáj, mert egyelőre az utazásokról le kell mondanom. A jelenlegi állapotomban még nem vállalhatok hosszú autós túrákat, mert ha netán újra jelentkezik a fájdalom, akkor nem tudok mihez kezdeni. A doktor hamarosan megvizsgál, és remélem, kitalál valamit – tette hozzá Buzánszky, aki felesége, Lenke néni három évvel ezelőtti halála óta egyedül él otthonában, ezért néhány hete egy házvezető segít neki. – Remélem, hogy tovább javul az állapotom, s hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba.

(blikk.hu)

This entry was posted in Egyéb and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.