Szécsi Zoltán családi titkairól vallott

SzecsiZoltanSzécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk a legmélyebb érzéseibe engedett betekintést: a Dodzsem 52 kamerái előtt beszélt válásáról, édesanyjához fűződő viszonyáról, és váratlanul elhunyt nővéréről is. A teljes interjú szerda este 20 órától látható a SportKlub műsorán!

A vízilabdázó a SportKlub portréműsorának, a Dodzsem 52-nek nyilatkozva nem titkolta, hogy olykor nehéz lehetett vele bánni, de szerencsére mindig ott állt mögötte egy ember, aki a helyes a irányba terelte. Szécsi hihetetlenül büszke a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztjével kitűntetett sebész édesanyjára.

“Nagyon jó a viszonyom édesanyámmal. Apukám elhunyt, amikor 10 éves voltam, nagyon sokat köszönhetek anyukámnak, hiszen onnantól kezdve egyedül nevelt fel minket. Amikor abba akartam hagyni a vízilabdát, visszaterelt a helyes útra, és biztos hátteret adott. Az egyetemet is neki köszönhetem, ő  terelt abba az irányba is”

Hetthéssy Zoltán műsorvezető kérdésére Szécsi gyermekei anyjáról, és csúnya válásáról is őszintén vallott.

“Borzasztó hálás vagyok a gyerekeimért, büszke vagyok rájuk! Nagyon szépen cseperednek, szépek okosak, többnyire jók is, túl sok baj nincsen velük. Gyermekim anyjával a kapcsolatot egy nem túl szép válással sikerült lezárni, a vagyonmegosztás most is zajlik, így nehéz a jóra emlékezni. A lelkiismeretem tiszta, tehát én küzdöttem ezért a kapcsolatért elég sokat”

Szécsi úgy véli: van az a pont, amikor már nem lehet megmenteni egy házasságot. A vízilabdázó azt is elmondta, hogy a legnehezebb időszakokban előfordult, hogy az otthon elvesztett meccsekért a csapattársak lakoltak az uszodában. Köszönettel tartozik nekik, hogy “elviselték” ezeket a helyzeteket.

A vízilabdázó most boldog, kiegyensúlyozott házasságban él, nyugalmukat jelenleg csak egy költözködés zavarja, Egerből Kaposvárra települnek. A telet már teljes harmóniába várhatják majd párjával, Vandával.

Egy szörnyű családi tragédiáról is mesél majd Szécsi a Dodzsem 52 nézőinek, nővére elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni a sportoló.

“Borzasztó, hogy nem tudjuk a halál okát mind a mai napig, Londonban hunyt el 2004-ben a nővérem, fiatalon, látszólag egészségesen. Nem tudom, hogy tőle miért kellett elválnunk”

Szécsi Zoltán rengeteg apró titkot is felfedett gyerekkoráról, az olimpiai szeánszoktól, sőt még arról is, hogy régebben vadászpilóta szeretett volna lenni.

Dodzsem 52 minden hétköznap, a SportKlub műsorán.

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.