Csányi Sándor tizenegyest rúgott – az eredmény ismeretlen…

foci_Csányi, 11es, 440

Bízik a válogatott győzelmében Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, aki a helyszínen, a torshavni Nemzeti Stadionban tekintette meg az együttes edzését.

 “Természetesen nagyon tetszett a bukaresti, 1-1-es döntetlennel végződött összecsapás, különösképpen azért, mert olyan közegben láthatott a közönség egy magabiztos magyar válogatottat, ahol a hangulat még a tavalyinál is félelmetesebb volt” – mondta a Faeröer-szigetek elleni Európa-bajnoki selejtezőt megelőző tréningen az MLSZ vezetője.

“A holnapi mérkőzéssel kapcsolatban van bennem izgalom, voltak itt már nagyon szoros eredmények. Mindig azt mondtam, hogy az északi csapatok nehéz ellenfelek, más körülmények között edződtek, igazi küzdőtípusok, de bizakodom, hogy túl leszünk ezen a összecsapáson sikeresen” – mondta az MLSZ elnöke, aki egy tizenegyes rúgására is vállalkozott.

Arról nem szól a jelentés, hogy kapuba talált-e az elnök, de a kép alapján a jochapress.hu megkockáztatja: a labda nagy valószínűséggel a kapu fölé mehetett.

Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban két meccs után egy ponttal álló magyarok kedden közép-európai idő szerint 20.45-től lépnek pályára Torshavnban.

(Fotó, szöveg: MTI)

 

This entry was posted in Egyéb and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.