Détári Lajos magára hagyta Felsőtárkányt!

Détári, Felsőtárkány,   13. 12. 02.Détári Lajos néhány héttel ezelőtt az NB III-as Felsőtárkány edzője lett. A bemutatkozás jól sikerült, de a folytatásban elmaradtak a sikerek. Hétvégén pedig Détári el sem ment a bajnokira – írja a mifocink.com.

Détári Lajos október végén vette át a Felsőtárkányt, irányításával a csapat jól kezdett, az Eger elleni Heves megyei rangadót például fölényesen nyerte csapata, ezért már arról lehetett hallani, hogy adott esetben továbbra is a volt világválogatott labdarúgó vezeti majd a csapatot.

A folytatás azonban nem alakult ilyen fényesen: később a Cigánd, a REAC és a Kazincbarcika is legyőzte Détári csapatát, amely így a tabelle kilencedik helyére esett vissza.

A tárkányi vezetők a rossz eredmények után állítólag eldöntötték, nem hosszabbítják meg Détári szerződését, így az egykori Fradi-edző távozhat a Heves megyei csapattól.

Détári ezen úgy megsértődött, hogy meg sem várta a hivatalos búcsút, és már el sem ment a csapat Kazincbarcika elleni mérkőzésére.

A játékosok ott álltak, és vártak, de Détári nem jött, nem telefonált.
Lehet, hogy ismét olyan pánikba esett, mint könyvének bemutatóján.

Pedig a klub vezetői meggondolták magukat, és lehet, mégis Détári kezébe adnák a csapat irányítását tavaszra is. Persze, erről még a hétvégi meccs előtt volt szó, azt nem tudjuk, a vezetők most hogy állnak a dolgokhoz.

(Forrás: mifocink.com)

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.