Détári Lajos visszatért és kiborult

DetariLajosSKVisszatért a futball-legenda! Détári Lajos, az Eintracht Frankfurt és az Olimpiakosz egykori játékosa a napokban újra kispadra ült. Szakmai igazgatóként az NBIII keleti csoportjában szereplő Felsőtárkányt irányítja az ötszörös világválogatott. A SportKlub stábja egyedüliként forgatott első meccsén, ahol Détári keresetlen szavakkal beszélt arról, hogy milyen támadások érik az interneten.

Az NB III keleti csoportjában szereplő Fortress-Felsőtárkány csapata szerződtette Détárit. Első mérkőzése rögtön a Hatvan elleni rangadó volt, amit végül 4-2-re nyertek a hazai tárkányiak. “Igazából nem is kiabáltam, mert  jól is játszott a csapat, másrészt pedig nem is ismerem annyira még a játékosokat, a kispadon ülőktől kérdezgettem, hogy kinek, mi a keresztneve” – ismerte be az edző.

Détári egyelőre az őszi szezon végéig írt alá a harmadosztályú csapathoz, a továbbiakról csak bő egy hónap múlva döntenek majd a felek. Egy biztos, Döme nyitott a folytatásra, ha jól alakul a közös munka. A Meztelenül riporterének arról is beszélt, hogy mit szól az internetes fórumozók támadásaihoz: folyamatosan Dzsudzsákhoz hasonlítják, felróva, hogy biztosan csak pénzért szerződött külföldre!

“Az interneten a senkiházi, olyan emberek írnak be, hogy a nevüket se tudjuk… Dzsudzsák eldönthette, hogy hova megy, én nem tudtam egyedül dönteni, ezt nem tudják megérteni, hogy ennek az országnak én voltam a legnagyobb bevételi forrása akkor?!” – tette fel a kérdést az egykori klasszis.

„Az internet tönkretette az egész világot… Az, hogy bárki név nélkül akárkit kritizálhat, úgy, hogy nem meri leírni a nevét. Írja le, hogy Kovács Géza vagyok, itt meg itt lakom, ez a telefonszámom” – mondta Döme.

Az exkluzív interjú további részleteit csütörtökön 19:45 órakor a Sportklub Meztelenül című műsorában láthatják!

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.