Diapolo-Szeged: életben maradni

Szivos MartonSzivós Márton, a Diapolo-Szeged világbajnok játékosa ott izgult szerdán este az Eger elleni bajnoki elődöntőn (10–8-ra nyert a címvédő) az újszegedi sportuszodában. Mit izgult, csapattársai góljainál felpattant, rázta az öklét, örült minden találatnak.
Jól vagyok, egyelőre csak könnyített munkát végezhetek, a lényeg most a fokozatosság, de nem úgy kell élnem, mint egy beteg embernek. Nagyot küzdöttek a fiúk, hihetetlen harcosak voltak, büszke voltam rájuk, mert erőn felül teljesítettek. A sportban sokszor szerencse is kell a győzelemhez, most ez nem állt mellénk. Egerben iszonyat nehéz nyerni, de a tét nem minket nyomaszt, felszabadultan, minden mindegy alapon játszhatunk ma a Bitskey uszodában – nyilatkozta Szivós Márton, a Diapolo-Szeged játékosa.

A csata folytatódik a bajnoki elődöntőben, ma 17.45-kor (a Digi Sport 1 élőben közvetíti) Egerben csap össze a két csapat. A három győzelemig tartó párharcban a Heves megyeiek 2:0-ra vezetnek. A mai rangadóról a delmagyar.hu online tudósításban számol be.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.