Döntetlen Győrben

Tokody TiborA Horváth Ferenc vezetőedzőt pénteken menesztő Győri ETO 1-1-es döntetlent ért el hazai környezetben a Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.

Viszonylag kevés esemény történt az első félidőben, a győriek futballoztak valamivel veszélyesebben, de igazán komoly gólszerzési lehetőség egyik csapat előtt sem kínálkozott.

Fordulás után egyértelműen a hazaiak voltak fölényben, többször kerültek helyzetbe, s a hajrá kezdetén a csereként beállt Priskin Tamás révén meg is szerezték a vezetést, a DVTK azonban öt perc múlva egyenlített. Az utolsó tíz perc lendületes játékot hozott, a csapatok egyformán nagy energiát mozgósítottak a mérkőzés megnyeréséért, de nem jártak sikerrel.

A DVTK sorozatban negyedik bajnoki meccsét vívta meg győzelem nélkül, Győrben pedig 2005 óta nyeretlen.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Győri ETO FC-Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)
Gól: Priskin (71.), illetve Marjanovic (76.)
Győr: Kocic – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Pátkai, Kamber, Strestík (Andric, 27., Trajkovic, 80.), Koltai (Priskin, 56.) – Martínez, Rudolf.
DVTK: Antal – Eperjesi, Szalai V., Kádár, Husic – Gosztonyi, Bori (Takács T., 56., Marjanovic, 72.), Elek, Jenner (Barczi, 32.) – Bacsa, Griffiths.

Tokody Tibor: – Az első félidő küzdelemről szólt, tapogatóztak a játékosok. Sajnos az elején kellett már cserélnünk Strestík sérülése miatt. A második játékrész élvezhetőbb volt, mindenképpen szerettünk volna nyerni. Sikerült megszerezni a vezetést is, de sajnos a kapkodásunk megbosszulta magát és egyenlített a Diósgyőr. A játékosok mindent megtettek, dolgoznunk kell tovább és a fejekben rendet kell tennünk.
Tomislav Sivic:– Jó mérkőzést láttak a nézők, mindkét együttesnek fontos volt a győzelem, ezért sem volt olyan látványos az első félidő. Jó pár hete mély talajú pályán játszunk, ezúttal is kicsit elfáradtunk. Veszélyesen játszott az ETO, csere után már mi is feljavultunk. Sajnos kaptunk egy gólt, de végül sikerült egyenlítünk. Véleményem szerint igazságos eredmény született.
Nyilatkozatok: Kisalföld/fotó: H. Baranyai Edina
This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.