Döntőben a címvédő Győri Audi ETO KC!

Kovács AnikóBejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi fináléjába a címvédő Győri Audi ETO KC, miután a budapesti négyes döntő első elődöntőjében 29-26-ra legyőzte a dán Midtjylland csapatát.

Az első félidő a vártnál simábban alakult, a remekül védekező győriek fokozatosan léptek el riválisuktól, és a szünetre 16-11-es előnnyel vonultak az öltözőbe. A második játékrész elején ugyan akadt egy kisebb hullámvölgy, a folytatásban azonban kézben tartotta a mérkőzést a magyar csapat. A dánok – akik egyszer sem vezettek az összecsapáson – becsülettel küzdöttek, de csak felzárkózni tudtak.

A győriek a vasárnap 17 órakor kezdődő döntőben a montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a macedón Vardar Szkopje párharcának győztesével találkoznak.

MVM Női Kézilabda Bajnokok Ligája Final4, elődöntők:

GYŐRI AUDI ETO KC‒FC MIDTJYLLAND 29-26 (16-11)
GYŐR: Herr O., Lunde (kapusok), Amorim 5, Bognár-Bódi 2, Bulatovics 3, Görbicz 8(4), Hornyák Á., Hornyák D., Korsós 1, Kovacsics 5, Löke 3, Orbán 2, Sirián, Soós, Szepesi, Tervel. Edző: Ambros Martin.
MIDTJYLLAND: Egestorp, Englert (kapusok), Boegelund, Groot 9(4), Jensen 3, L. Jörgensen 1, S. Jörgensen 8, Mejlvang, Möller 3, Olsen, H. Rasmussen, Sommer, Spellerberg, Thorsgaard 1, Troelsen 1, Woller. Edző: Helle Thomsen.

MTI, Fotó: Kovács Anikó

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.