Douchev-Janics Natasa Győrben már bemutatkozott

Janics Natasa_blog2Bemutatkozott új egyesülete, a Graboplast Győri VSE színeiben Douchev-Janics Natasa, aki sajtónyilvános edzést követően sajtótájékoztatót tartott a média képviselőinek visszatéréséről. A versenyző bemutatta új edzőjét is, a jövőben Andrian Douchevvel közösen Tokár Krisztián irányítja az edzéseit.

Kiegyensúlyozott, mosolygós, visszafogott Douchev-Janics Natasa fogadta a sajtó képviselőit Győrben, új egyesülete, a Graboplast Győri VSE vízitelepén. A versenyző új otthonra lelt a Rába-parton, ahol az ifjúsági világbajnokokat, többek között Czéllay-Vörös Zsófiát, Bordács Blankát és Hérics Dávidot, valamint a felnőttek közül Szomolányi Mátét, Horváth Bencét vagy Kadler Viktort is készítő Tokár Krisztián lesz az új trénere. Tokár Douchev-Janics Natasa férjével, Andrian Douchevvel közösen felügyeli majd a versenyzőnő munkáját, aki több hónapos portugáliai edzőtáborozás után tért vissza Magyarországra.

„Párommal, Andrian Douchevvel beláttuk, hogy rossz döntést hoztunk. Nem olyan körülmények fogadtak bennünket a szerbeknél, mint arra számítottunk, és hiába jeleztük a kéréseinket feléjük, nem kaptuk meg a megfelelő válaszokat a vezetés részéről. Nagyon hiányzott az a rendszer, az a fegyelem, kiszámíthatóság és profizmus, amiben én felnőttem itt Magyarországon, éppen ezért azt tudom mondani, hogy most valóban itthon vagyok. Örülök, hogy Győrben szerető és szakértő közösségbe kerülök és remélem, hogy az eredményeimmel ismét magam mellé tudom állítani azokat az embereket, akik az elmúlt időszakban elpártoltak tőlem – nyilatkozta Douchev-Janics Natasa.

Forrás: MKKSZ, fotó: JochaPress

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.