Dzsudzsák Balázs és társai kemény kritikát kaptak

Mészáros Dömötör_MTIMészáros Dömötör az elmúlt évtizedek egyik legjobb magyar röplabdázója markánsan fogalmazott a labdarúgó válogatott “sztárjátékosait” illetően.

Az origo.hu-nak adott terjedelmes interjút Mészáros Dömötör (a képen 15-ös), aki hosszas olaszországi karriert követően jelenleg Libanonban profiskodik. A 35 éves, kiváló röplabdázó követi a magyar sportot, ezen belül a magyar labdarúgó válogatott teljesítményét is.

“A románok elleni selejtezőn például halálra röhögtem magam Dzsudzsákékon. Nem vagyok nagy fociszakértő, de azt nyugodtan állíthatom, hogy túl vannak favorizálva a magyar focisták. Dzsudzsák Balázsért 15 millió eurót fizetett a Dinamo Moszkva, hát annyit biztosan nem ér” – fogalmazott Mészáros.

“Nekem olyan barátaim vannak, mint Filippo Inzaghi vagy Christian Vieri, nekik lenne mire nagyképűnek lenni, de elképesztően közvetlen emberek, nem hordják fenn annyira az orrukat, mint sok magyar “sztárfocista“. És ezek a játékosok még a válogatott meccsekért is pénzt kapnak, én ötezer forintot nem kaptam azért, mert a válogatottban játszottam, pedig mi kijutottunk az Eb-re. Persze a focisták is megverik Kuvaitot és Andorrát, de amikor össze kellene állni, akkor be vannak szarva” – véleményezte áltílánosítva a válogatott focistáit a kiváló, nemzetközi szinten is elismert Mészáros.

Meglehet, ezért van nehéz dolga a mindenkori magyar szövetségi kapitánynak.

Forrás: origo.hu,  fotó: MTI

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.