Extrém futás Pósteleken

fighter-s-run-4922-600x386A Békéscsaba melletti Pósteleken rendezték meg a Royal Vodka Fighters’ run versenyt, mely jelentős sikert könyvelt el azzal, hogy 2012-höz képest százzal több nevezés érkezett a Vozár Attila vezette szervező csapathoz.

Idén már több mint 800 harcos indult a 7 illetve a 14 kilométeres távon, melyek a helyenként katonai kiképzéssel felérő akadálysorral kiegészítve erősen megdolgoztatták az indulókat, köztük több egykori kiválóságot. így a versenyt teljesítők közt volt Pulai Imre olimpiai bajnok kenus, Palkovics Krisztián volt válogatott hokis és Kropkó Péter egykori Ironman.

A gondosan megszerkesztett pályán a versenyzők dolgát különösen megnehezítette a 30 fokos meleg. A legidősebb versenyző Kláben György (62 éves) volt.

A 7 kilométeren győztes Mester Bálint (X2S Haibike Team) tereptriatlonos nem kis hátrányból szerezte meg az első helyet.

“Amikor a kötélen kellett felmászni, nem tudtam, hogy a másik oldalon majd más lesz a kiképzés, ezért a meglepettségemben egy jó nagyot esten és ezzel fél perc előnyt ajándékoztam az ellenfeleimnek. Ettől kezdve már csak azt kellett elhitetnem magammal, hogy ennek ellenére is győzhetek” – mondta.

Fotó: Őszi Szilvia

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.