Fazekas Nándor: Learatni az egész éves munka gyümölcsét

FazekasTovábbjutás a BL-ben León ellen, „drámai” sorsolás, Eb-selejtezők, közelgő Magyar Kupa négyes döntő és a büszke apa – Fazekas Nándor naplója címszavakban.

“Ismét kellően kiéheztettem a kedves olvasókat, hiszen viszonylag hosszabb idő után jelentkezemújra a naplómmal. De komolyra fordítva: azt gondolom, hogy itthon is nagyon odatettük magunkata León ellen, függetlenül attól, hogy Spanyolországban sikerült előnyre szert tennünk.Tisztességesen helytálltunk, s kiszolgáltuk a csodálatos szurkolótáborunkat. A csapat egypillanatig sem vette félvállról ellenfelét, s magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában.

Ez után két nappal következett a “dráma”, vagyis a negyeddöntők sorsolása. A párosításokmeglehetősen érdekesen alakultak, hiszen szinte minden csapat azt kapta ellenfélnek, akikorábban mögötte végzett a csoportban. A Veszprém pedig „megnyerte” a legerősebb ellenfelet alehetségesek közül, a Kielt… A sors tehát ezt hozta, ellenük kell továbbmennünk. Bizton állíthatom,hogy a játékostársaim is ezzel a szemlélettel állnak a párharchoz. Szerencsétlenségről tehát csakakkor lehet beszélni, ha kiesünk, mi azonban erről hallani sem akarunk.”

Teljes blogbejegyzés

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.