Felállt a MOL-Pick Szeged

Vranjes_44015–14-es félidő után 30–23-ra nyert a férfi kézilabda NB I 6. fordulójában idegenben, a Balatonfüred otthonában a MOL-Pick Szeged csapata. Juan Carlos Pastor együttese sokáig szenvedett, de Balogh Zsolt és Niko Mindegía gólerős játékának köszönhetően könnyedén nyert.

Wyszomirski kezdett a kapuban, a lengyel hálóőr azonban keveset tett hozzá, így a hátsérüléssel bajlódó José Manuel Sierra állt be. A világbajnok hálóőr sokat tett azért, hogy elbizonytalanítsa a hazai lövőket és szélsőket. Baloghot és Mindegíát már említettük, mindketten nagy gólokat jegyeztek. Nem tudtak velük mit kezdeni a hazai védők. Az első félidőben a rengeteg technikai hiba megbosszulta magát, a Füred könnyed gólokat szerezhetett, és sajnos Wyszomirski sem volt csúcsformában. A hajrában minusz négyről fordított a Szeged, Vranjes gólja után vezetett.

Az első 30 perc krónikájához tartozik, hogy Robledo megsérült, nem tudta folytatni a játékot. Hazai oldalon a gólerős Grigorjev hátsérülés miatt szállt ki. Szóval a második 30 percben az a MOL-Pick Szeged volt a pályán, amit minden meccsen látni szeretnének a drukkerek, akik ismét kritikusak voltak csapat teljesítményével kapcsolatosan a saját Facebook-oldalukon. A kritikából lehet tanulni, építkezni. De az is biztos, hogy inkább egy valódi meccset játsszon a vasárnapi hazai BL-találkozó előtt a szegedi együttes, mint egy lötyögő, sima győzelemmel végződőt, mert ennek volt ritmusa, volt benne izgalom, és volt honnan felállni. A MOL-Pick pedig ezt megtette. Nyert! A végén simán.

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.