Zökkenőmentes lesz Görbicz Anita visszatérése!

Kelecsenyi ErnőGörbicz Anita pályára lépésére számít a győri női kézisek klubelnöke a holnapi BL-nyitányon. Kelecsényi Ernő a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában jelezte: a klasszis sérülése alatt egy kézzel végig edzett, visszatérése zökkenőmentes lesz. Kelecsényi a győriek játékának átalakulását ígéri új elemekkel, az ellenfél Hypo szerinte erősödött, de a győzelem otthon kötelező a bécsiek ellen.

Görbicz Anita pályára lépésére számít a győri női kézisek klubelnöke a holnapi BL-nyitányon. Kelecsényi Ernő a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában jelezte: a klasszis sérülése alatt egy kézzel végig edzett, visszatérése zökkenőmentes lesz. Kelecsényi a győriek játékának átalakulását ígéri új elemekkel, az ellenfél Hypo szerinte erősödött, de a győzelem otthon kötelező a bécsiek ellen.

„Szeretném holnap már a pályán látni Görbicz Anitát, remélem, látni is fogom. Annyival vagyok kedvezőbb helyzetben a közönségnél, hogy láttam az elmúlt hónapban is folyamatosan dolgozni, bizonyította a klasszisát azzal is, hogy a gyógyulás egészét végigtréningezte egy kézzel, edzést nem hagyott ki, ujjára persze vigyázva. Így az övé nem klasszikus kiesés volt, nem a nulláról kell beállnia, visszatérése zökkenőmentes lesz” – mondta a Győri Audi ETO KC elnöke.

„Az ETO játéka, stílusa erre a szezonra óhatatlanul változik, fejlődik Ambros Martin edző kreativitása miatt is, de Görbicz Anita idény eleji sérülése és Kovacsics Anikó kiesése magában hordozta azt a szükségszerűséget, hogy új játékot próbáljon ki a csapat – ennek pozitív hatásait már holnap is látni fogjuk. Könnyebb is lesz meg nehezebb is idén címvédőként. Megvan már a győzelem élménye, miközben mindenki a mi bőrünkre pályázik majd, tapasztaltuk ezt a magyar bajnokság elején is, állunk elébe az új feladatnak” – tette hozzá Kelecsényi Ernő.

„A nyitányon az osztrák Hypo ellen hazai pályán, BL-címvédőként csak a győzelem lehet az elvárás. Egyébként az előző nemzetközi szezon szuperkupa-döntője lesz a meccs, a BL-győztes és a KEK-nyertes között. Ezzel együtt a Hypo tovább erősödött tavalyhoz képest, miután újabb brazil válogatott játékosokat igazoltak és a koncepción is javítva, a brazil nemzeti csapat edzőjét hozták el a bécsi kispadra” – elemezte az ellenfelet a klubvezető.

Digisport

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.