Gyermekrendezvények a pünkösdi, keszthelyi futóversenyen

kkm1_2013A pünkösdi hétvégére meghirdetett VII. Intersport Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny rendezői idén is gondolnak a gyermekekre, számukra futó és más szórakoztató programokat szerveznek.
A június 7-8-ai Balaton-parti fesztivál több újdonságot is tartogat a részvevők számára, az előzetes regisztrációk alapján rekordlétszám várható a hetedik alkalommal meghirdetett keszthelyi futóversenyen.

„Nem egész két hónappal a verseny előtt közel 700 főnél tart az előnevezés, így várhatóan a tavalyi 1250 fős indulói létszámot meg fogjuk dönteni. Mivel a pünkösdi hétvégén a Fő tér ismét benépesül, ezért a templom melletti Várkert területén látványos pihenőzónát alakítunk ki a beérkező futóknak.Újdonságot jelent a Keszthely és Gyenesdiás közötti új kialakítású pálya. A vasárnapi fő versenyt megelőzően, szombaton a gyermekeknek 18 futamot indítunk, ezekre összességében mintegy 800 fiatalt várunk. Emellett a teljes hétvégén animációs szórakoztató programokat szervezünk Varázshangok Gyermeksarok néven” – tájékoztatott Bedő Beáta főszervező.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.