Győr díszpolgárai lettek a kézilabdás lányok!

Győri Audi ETO KCKivételes sikert aratott a Győri Audi ETO KC csapata a női kézilabda Bajnokok Ligájában, és ezt maga Győr városa sem hagyta “szó” nélkül. Az önkormányzat ugyanis díszpolgári címmel tüntette ki a játékosokat és a stáb tagjait.

Az önkormányzat május 17-én megtartott rendkívüli közgyűlésén a város vezetősége úgy határozott, hogy a Győri Audi ETO KC kézilabda csapat részére (Eduarda Amorim, Görbicz Anita, Herr Orsolya, Hornyák Ágnes, Hornyák Dóra, Korsós Dorina, Kovacsics Anikó, Andrea Lekic, Heidi Löke, Katrine Lunde, Orbán Adrienn, Jovanka Radicevic, Rédei-Soós Viktória, Sirián Szederke, Szepesi Ivett és Raphaelle Tervel játékosok, valamint Ambros Martín vezetőedző, Danyi Gábor edző, Dr. Balogh Péter csapatorvos, Dr. Szálasy László csapatorvos, Cseh Zsolt fizioterapeuta, Kelecsényi Ernő elnök, Kiss Lajos klubmenedzser, Molnár Péter technikai vezető, Szilágyi Andrea kommunikációs vezető és Szabó Tamás nemzetközi kapcsolatok vezetője) a kiemelkedő hazai és nemzetközi sportsikereiért, a 2012/2013-as szezon Bajnokok Ligája győzelméért, valamint a mindenki számára példaként állítható egységéért és küzdeni tudásáért elismerésként GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS DÍSZPOLGÁRA kitüntető címet adományoz – olvasható a település hivatalos honlapján.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere az ünnepségen úgy fogalmazott, a siker kulcsa, hogy az ETO az idén nagybetűs csapatként teljesített, a játékosok egymásért küzdöttek. Hozzátette, ez különösen az elődöntő visszavágóján volt érezhető, amikor vesztett helyzetből hozta vissza a meccset az együttes. Kiemelte, nem véletlen hát, hogy a csapat és a szurkolók ennyire egymásra találtak. Borkai hozzátette, hogy ezzel nem csak Győrnek, de az egész országnak hatalmas örömet szereztek.

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.