Győri Audi ETO: Harminckét gólos premier

ETO_Kovacsics Anikó, 440Kovacsics Anikó hét góllal járult a győzelemhez

Óriási iramú meccsel kezdődött el az idei BL, az ellenfél horvát csapat rengeteg mozgással igyekezett megnehezíteni az ETO dolgát. Az eleje nehezen indult, de végül a győri lányok megtalálták a fogást a horvátok támadójátékán, így a második félidőben sikerült az előnyt növelni. A végeredmény 32-23 (17-13) lett az ETO javára.

 A Győri Audi ETO KC a következő összeállításban szerepelt:

Grubisic, Löke 6, Görbicz 3 (2), Kovacsics 7 (2), Amorim 7, Planéta, Orbán 2. Csere: Herr,  Sen 3, Korsós, Szepesi 1, Litre, Hornyák 2, Bognár-Bódi 1.

Ambros Martín értékelése:

„Mindenekelőtt gratulálok az ellenfélnek a BL-főtáblára kerüléshez! Ma nekünk a legjobbunkat kellett nyújtanunk, hogy győzni tudjunk. Harcos mérkőzés volt az első pillanattól kezdve. Minden első mérkőzés nehéz, ez látszódott is, lépésről-lépésre haladtunk, hangyaszorgalommal dolgoztunk az újabb gólokért és kivédekezett támadásokért. Bízom benne, hogy a mai munkánk és győzelmünk megalapozza a további eredményeinket.”

Kovacsics Anikó most is kiválóan játszott:

„A meccs elején valóban látszódott, hogy nehezen indulunk be. Nagyon vártuk már a mai napot, mert szerettük volna látni, hogy hol tartunk a felkészülésben. Nehéz első félidő után örültünk, hogy összeállt a játékunk, főleg a védekezésünk vált hatékonyabbá. A BL most beindul, jön a heti 2 mérkőzés, de nem bánjuk, élvezni fogjuk, hiszen ezért dolgoztunk idáig.”

(Győri Audi ETO)

 

 

This entry was posted in Egyéb and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.