Győzelemmel kezdett a női kézilabda-válogatott Umagban

SzucsanszkiHáromgólos győzelmet aratott pénteken a magyar női kézilabda-válogatott a horvát B csapat felett Umagban.
A magyar válogatottban a horvátok B-csapata ellen nem lépett pályára Görbicz Anita, Kiss Éva, Kovacsics Anikó és Bognár-Bódi Bernadett, először szerepelt címeres mezben Víg Vivien, Schatzl Nadine, Szikora Melinda, Takács Dusmáta, Mészáros Rea, Tóth Gabriella és Erdősi Ildikó.

Németh András szövetségi kapitány: – Látszik, hogy nagyon az út elején járunk, a héten gyakorlott elemekből készségszinten még kevés dolgot tudunk végrehajtani, de éppen azért vagyunk itt, hogy meccskörülmények között fejlődjünk. A határozott védekezést és a gyors ellentámadásokat csak a találkozó egy rövid szakaszában tudtuk megvalósítani, amikor ez sikerült, akkor azonban megfordítottuk az állást és végül győztünk. Amikor “barkácsoltunk”, akkor döcögősebb volt a játék. Kiemelném két újonc, Víg Vivien és Erdősi Ildikó teljesítményét.

Horvátország B-Magyarország 25-28 (16-13)
Gól: Dezic 5, Domjan 4, Covic 3, Koznjak 3, Micijevic 3, Havic 2, Debelic 1, Frankovic 1, Maljak 1, Marinovic 1, Posavec 1, ill. Bulath 5, Erdősi 5, Szucsánszki 5, Kovacsicz 4, Tomori 2, Soós 2, Kovács A. 1, Mészáros 1, Orbán 1, Schatzl 1, Tóth G. 1.

“Egy kicsit kínos volt”

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.