Heti 40 millió forintért kezelik Michael Schumachert

AUTO - RACE OF CHAMPIONS 2012Heti 100 ezer fontba, azaz csaknem 40 millió forintba kerül Michael Schumacher ellátása. A tavaly év végén síbalesetet szenvedő hétszeres Formula–1-es világbajnok expilóta rehabilitációja a múlt hét óta a Genfi-tó melletti birtokán folytatódik, ahol az édesapjának házat építenek.

Néhány napja megírtuk, hogy Michael Schumacher állapotát egy tizenöt tagú szakértői csapat ellenőrzi. Továbbra is mindent megtesznek tehát a 45 éves német expilóta állapotának javulásáért, ám ez nem kevés pénzbe kerül. A Daily Mail szerint az ellátó személyzet bérére és az orvosi eszközök bérlésére hetente 100 000 fontot, azaz csaknem 40 millió forintot költ a Schumacher család.

Ez persze nem jelent gondot, hiszen például a Genfi tó melletti birtok 35 millió fontot (kb. 13 milliárd forint) ér. Egy házat építenek itt fel Schumacher apjának, Rolfnak, aki az év végén Németországból odaköltözik fiához.

A specialisták nem győzik hangsúlyozni, hogy a család közelsége mennyit segíthet a gyógyulásban, Schumacher 15 éves fia, Mick és 17 éves lánya, Gina-Maria állítólag minden nap órákat töltenek apjuk betegágya mellett.

(NSO.hu)

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.