Hétszázan futottak a Hungaroringen

RUNgaroring1Kedvenc téli állomásához érkezett szombaton a Nike+ Run Club: idén februárban harmadszor vehették be a Hungaroring betonját a futók. Az esős idő ellenére több mint hétszázan rajtoltak el és futották le a közel 4,5 kilométeres távolságot a legendás Forma 1-es pályán.
A Nike Futóklub a téli szezonban is minden hónapban különleges helyszínekkel és futóeseményekkel készül a mozgás szerelmeseinek. Ezen a hétvégén a Hungaroring nyitotta meg a kapuit – kivételesen nem az autósport, hanem az atletika rajongói számára. A legendás aszfaltot több mint hétszáz futó vette birtokba, és tette meg – négy kerék helyett két lábon – a 4381-es távot.

A barátságos versenyre két fős csapatok nevezhettek, akik időeredménye együtt számított be a helyezésbe. A rajtot most is a a pálya startlámpái indították el, a célban pedig az elmaradhatatlan kockás zászló intette le a beérkezőket.

RUNgaroring2

A versenyen többek között elindult a Lotus Ladies Cup két gyönyörű versenyzője, Marenec Fruzsina és Bende Adrienn is, akik itt is kiváló időeredménnyel zárták a versenyt

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.