Hosszú Katinka fogyókúrája eddig 128 millió forintot hozott!

Hosszú Katinka, 300, MTIMegérte lefogyni és megerősödni Hosszú Katinkának (25). A világ- és Európa-bajnok úszóklasszis sosem volt elhízva, ám amióta amerikai férjével, Shane Tusuppal (26) edz, teljesen átalakult a teste. Sokkal szikárabb és izmosabb, s Kiss László (73) szövetségi kapitány szerint könnyebb is lett. Ez kulcsszerepet játszik abban, hogy a medencében szinte legyőzhetetlenné vált, sorra nyeri a versenyeket, s az idei valamint az elmúlt két Világkupa-szezonban eddig összesen 128 millió forintnak megfelelő pénzdíjat kapott sikereiért.

– Ötvöztük az amerikai és a magyar edzésprogramot, s úgy tűnik, ez remekül működik nálam. Előfordul, hogy egyhuzamban 5-6 órát is eltöltök az uszodában és a konditeremben, s utána néhány órával később folytatódik a munka – nyilatkozta korábban lapunknak Hosszú Katinka. – Számomra akkor jó egy tréning, ha eljutok arra a pontra, amikor már egyszerűen nem megy tovább. Akkor kiszállok a vízből, és úgy vagyok vele, most tényleg keményen dolgoztam. Persze a férjem, Shane, aki az edzőm is egyben, rengeteg energiát ad nekem a biztatásával.

A speciális módszer, mint azt az eredmények igazolják, roppant sikeres, a klasszis sportoló sorra nyeri az érmeket, ússza a világcsúcsokat, bárhol áll rajthoz. Kedvenc úszásnemében, a vegyesben kis túlzással már nincsenek is ellenfelei. A szövetségi kapitány nem is lepődött meg Katinka elképesztő formáján, a napokban azt mondta, szerinte a 2008-as pekingi olimpiai versenysúlyából ránézésre 12 kilogrammot leadott a sportoló, aki most 55,5 kg a hivatalos adatok szerint. Mindez azt jelenti, hogy az úszónő minden egyes leadott kilójára nagyjából 10,6 millió jut. Azaz igencsak kifizetődő volt a diéta, amelyben szintén edző-férje segíti.

– Shane tanult dietetikát is az egyetemen, így ő állítja össze az étrendemet, amely jelentősen megváltozott ahhoz képest, amilyen évekkel ezelőtt volt. Sokan sajnáltak, amikor heteken keresztül azt látták, hogy natúr csirkemellet ettem zöldségekkel, de én szeretem. Ráadásul a fehérjebevitel fontos számomra. Sok gyümölcsöt is fogyasztok, szóval nem panaszkodom – tette hozzá Hosszú Katinka, aki jelenleg a szingapúri Világkupa-viadalon szerepel.

(blikk.hu, fotó: MTI)

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.