Hrutka János Újpest ügyben pert fontolgat

foci_Hrutka János_index.Mint korábban beszámoltunk róla, Hrutka János neve is szóba került Roderick Duchatelet, az Újpest FC labdarúgócsapatának tulajdonosa által tartott mai sajtótájékoztatón. A játékosügynök közleményben reagált az elhangzottakra, amelyet az alábbiakban olvashatnak:  

„Tisztelt Közvélemény, Sportbarátok!

Nagy meglepődéssel olvastam ma több fórumon is Roderick Duchatelet, az Újpest FC Kft. többségi tulajdonosa képviselőjének, annak ügyvezetője személyemhez köthető kijelentéseit, melyet a délelőtt tartott sajtótájékoztatóján mondott. A belga üzletember nagy nyilvánosság előtt tett rágalmait ezúton is teljes mértékben visszautasítom, és ezzel kapcsolatosan jogi lépéseket fontolgatok! A közvélemény megnyerésére irányuló provokációi nem fedték az igazságot! A nevemmel összefüggésbe hozott, azzal együtt említett ciprusi gazdasági társaságnak sem alkalmazottja, sem bármilyen tisztségviselője, képviselője, tulajdonosa nem vagyok és nem is voltam, sem közvetve, sem közvetlenül, ezáltal felszámolást nem indíthattam a cég nevében, így az ügyben követelésem sem lehet.

Én is csak azt tudom kívánni teljes szívből, hogy az Újpest, Magyarország egyik legsikeresebb, legnagyobb múltú csapata továbbra is az első osztályban, történelmének, hagyományainak megfelelően szerepeljen! Bízom abban is, hogy megoldást és igazságot nyernek ezek az ügyek, azokon a fórumokon, ahova tartoznak. Bízom az MLSZ és a magyar igazságszolgáltatás döntéseiben!

Az ügyben továbbá megnyilvánulni nem szeretnék, hiszen nem kívánok ezentúl is eszközként szerepelni abban a nyomásgyakorlásban, melyet a tulajdonos úr folytat a választások előtt. Ez a magatartás, másra mutogatás, ez a kommunikáció nem méltó az Újpesti Torna Egylet 129 éves múltjához és jelenéhez.

Szép hétvégét kívánok Önöknek!
Tisztelettel,
Hrutka János”

(Forrás: NSO, fotó: index.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.