Idegenben javítana BL-mérlegén a ZF-Eger

ZF-Eger_VLV

Fotó: VLV.hu

A Pro Recco és a Barceloneta elleni hazai vereségeket követően idegenbe, a Jug Dubrovnik elleni Bajnokok Ligája-csatára készül a ZF-Eger együttese, amely a hétvégén vesztette el első pontjait a magyar bajnokságban az idén.

Két Vasas elleni meccsen van túl az Eger: először a felnőttek játszottak a piros-kékekkel pénteken az OB I-ben, és gyenge teljesítményük miatt csak 8-8-as döntetlent tudtak elérni a Komjádi Uszodában, így először veszítettek pontot az idény során. A hevesiek fiataljai aztán a hétvégi Komjádi Kupa fináléjában vehettek volna revansot, ám Földi László ifjú tanítványai ezúttal is borsot törtek a nagy rivális orra alá.

Azért a bajnoki- és kupacímvédő egrieknek sem kell a szomszédba menni önbizalomért, habár azért a Bajnokok Ligája más kávéház. Az elitliga főtábláján eddig nem sok babér termett Gerendás György csapatának, ami már csak azért is meglepő, mert mindkét meccs hazai környezetben zajlott. Előbb a Pro Reccótól kaptak ki 8-7-re, majd a Barceloneta ütötte ki a sárga-kékeket 11-5-re a Bitskey Aladár Uszodában.

Jöhet tehát a javítás, ezúttal idegenben, és a nem éppen gyengébb játékerőt képviselő Jug Dubrovnik ellen. A horvátok az első fordulóban magabiztosan verték hazai pályán az Olympiakoszt, majd 9-9-es ikszet játszottak a Primorje Rijekával.

A szerda esti összecsapást élőben követhetik figyelemmel a DIGI Sport 2-n 18:45-től!

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, A CSOPORT, 3. FORDULÓ
Jug Dubrovnik – ZF-Eger 18:45, ÉLŐ, DS2
This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.