Jótékonysági focitornán járt a Totalsport szerkesztőség

Amway focitornaAz Amway Nyílt Családi Napon a vállalat termékforgalmazói, kollégái és családtagjaik nemcsak saját maguk, hanem a SOTE I. sz. Gyermekklinika intenzív osztálya betegeinek egészségéért is sokat tettek. A rendezvényen összegyűjtött közel 700 ezer forintos adományuk ugyanis ezeknek a gyerekeknek a gyógyulását segíti majd.

Május 11-én, szombaton ezerhatszázan látogattak el az Amway Családi Napra, hogy családjukkal, barátaikkal együtt sportoljanak. A budai sporttelep minden egyes szegletében valamilyen sportesemény zajlott: futball-mérkőzések, zumba, mini golf, futóverseny, gyerekeknek sorverseny. Kicsi és nagy egyaránt talált magának valamilyen szimpatikus mozgásformát, sőt még a Totalsport és a SOTE Gyermekklinika kollégái is. Ők az Amway házi focikupáján indultak csapatukkal, és góljaikkal hozzájárultak a gyermekklinikának szánt adományhoz.

Minden egyes gól ötezer forintot ért a focimérkőzéseken. Mind a tizenhat csapat nagyon kitett magáért, összesen 105 alkalommal landolt a labda a hálóban, ebből 9-et a TS szerkesztősége szerzett, vagyis 45 ezer forinttal járultunk hozzá az adományhoz. A gólok tehát szó szerint aranyat értek, a jelképes, száz forintos belépővel együtt így közel 700 ezer forint gyűlt össze a nap végére. Az adományt a SOTE I. sz. Gyermekklinikájának intenzív osztályának vezetője, Dr. Tóth-Heyn Péter egy óriáscsekken vehette át még aznap a színpadon. Az Amway folyamatosan támogatja ezt a kórházat, hol pénzbeli adománnyal, hol önkéntes munkával. A segítség bármilyen formájának mindig nagyon örülnek a klinikán, legyen az az osztály kifestése, vagy éppen a kórházkertben és környékén a szemét összegyűjtése.
A sportoláshoz a lendületet az Amway új energiaitala, az XS Power Drink adta. A Nyílt Családi Nap remek alkalom volt az ital bemutatására és tesztelésére is. Mielőtt a sportprogram kezdetét vette, egy sajtóbeszélgetés keretében mutatta be a vállalat egészség és fitness szakértője az XS energiaitalt az érdeklődő újságíróknak. Az új termék különlegessége, hogy teljesen cukormentes, erősíti az immunrendszert, feltölti és fenntartja a szervezet energiaszintjét anélkül, hogy hizlalna. Az ital mindkét ízváltozata – trópusi gyümölcs és citrom – kellemesen frissítő, nem véletlenül kortyolták olyan lelkesen ezt az „üzemanyagot” a családi nap résztvevői.

This entry was posted in Hírek and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.