Kaján Zsanett az MTK-t választotta

kajan_zsanett_mtkA Ferencváros mindössze 16 éves játékosa Kaján Zsanett az MTK-hoz igazolt. Az elmúlt szezonban ő kapta “Év felfedezettje” díjat.

Tizenhét éves kora ellenére a felnőtt válogatottban már tizenkét alkalommal lépett pályára, és négy gólt szerzett. Az elmúlt szezonban a Ferencváros vezére volt, többek között a Magyar Kupa fináléjában éppen az MTK Hungária FC ellen lőtt mesterhármast, igaz a kék-fehérek nyertek 4-3-ra.

Kaján Zsanett már hosszú ideje külföldi pályafutásról álmodik, és ennek első lépése lehet az MTK, ahonnan  véleménye szerint könnyebben tudja magára felhívni a figyelmet:
“Nagyon nehéz volt meghoznom ezt a döntést, hiszen a Ferencvárosban nevelkedtem, és ott töltöttem nyolc szép évet. Rengeteget köszönhetnek a zöld-fehér klubnak. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a Bajnokok Ligája szereplés nem vonzó tényező, de számomra a legfőbb indok ami az MTK mellett szólt, hogy itt nagyobb lehetőségem lesz a fejlődésre, abból a szempontból, mivel nagy rutinra tehetek szert az idősebb, tapasztaltabb játékostársaknak köszönhetően. Az MTK új lehetőségeket, és kihívásokat is jelent, remélem ezeknek maximálisan meg tudok felelni.”

Forrás: http://mtk.noilabdarugas.com

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.