Karim Benzema csúcsformára futott fel a Real Madridban

foci_Bensema Karim_Real madridKarim Benzema aranykorát éli a Real Madridban, sorozatban harmadik mérkőzésén volt eredményes, melyre még nem volt példa spanyol pályafutása során. Karim Benzema közel ötéves pályafutására a Real Madridban eddig a szenvedés volt jellemző, ritkán kapta el a fonalat és a szurkolók sem zárták szívükbe. Carlo Ancelottinál viszont valósággal kivirágzott.

Az Atlético Madrid ellen például már sorozatban harmadik mérkőzésén volt eredményes, ráadásul ezeddig még soha nem lőtt gólt a nagy riválisnak. Összesen már 21 gólnál jár a szezonban, ezek közül 14-et szerzett a bajnokságban.

De nemcsak góljainak száma nőtt meg, hanem a játéka is változott, Részt vesz a támadások felépítésében, ráadásul Cristiano Ronaldónak is rengeteget segít, mert leköti a védőket. Mindez annak köszönhető, hogy tökéletesen megtalálta a helyét Ancelotti 4-3-3-as rendszerében.

Ha formája nem hanyatlik, akkor Ronaldóval és Gareth Bale-lel tényleg Európa legjobb támadósorát alkothatja a tavasszal, nehéz lesz bárkinek megszorongatnia őket.

(Forrás: totalsport.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.