Kassai Viktort csalással vádolják

Kassai Viktor_focitipp.huCsalással vádolja egy török lap Kassai Viktort amiatt, hogy a Juventus-Galatasaray Bajnokok Ligája-mérkőzésen tizenegyest ítélt meg a Zebráknak – számol tbe a Hír24. Azzal az egyik olasz portál tudósításában is egyetértettek, hogy a játékvezető könnyen ítélte oda a büntetőrúgást.

Tizenegyest ítélt Kassai Viktor játékvezető a Juventus számára a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccsen. A törökök szerint tévesen – számolt be a Hír24.hu.

A torinóiak az első fordulóban, a Koppenhága ellen is gyengén játszottak, és ez megismétlődött szerda este a Galatasaray ellen is.

A Zebrák ugyanis hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, mindössze egy akciógólt tudtak szerezni, a törökök viszont kettőt is.

“Ez egy furcsa meccs volt, csakúgy, mint a büntető. Nem hiszem, hogy a Juventus enélkül képes lett volna gólt szerezni ellenünk, ráadásul nem is kellett volna megítélni a tizenegyest” – mondta Roberto Mancini, a Galatasaray trénere.

Eközben a török média is bűnbaknak kiáltotta ki a magyar sípmestert, aki szerintük jogtalanul ítélt büntetőt a hazaiaknak. Tegyük hozzá, a football-italia.net tudósításában is azt írta, hogy könnyen kapták meg a tizenegyest a Zebrák. A Zaman című török lap pedig egyenesen csalónak titulálja Kassai Viktort.

(Forrás: Hír24, fotó: focitipp.hu)

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.