Kézilabda fieszta Győrben

pwc handball fiestaA SportConcept szervezésében idén nyáron rangos nemzetközi női kézilabdatornára kerül sor Győrben.

A PwC Handball Fiesta elnevezésű tornán európai élcsapatok mérik össze erejüket a nyári felkészülési időszak végén, augusztus 23. és 25. között. A torna alkalmából Győrben lép pályára a házigazdán kívül az RK Krim Mercator, a WHC Vardar SCBT, a Metz HB, a HC Lipcse és a Rostov-Don.

Az izgalmasnak ígérkező  tornán immár a Vardar játékosaként lép pályára Győrben Andrea Lekic és Jovanka Radicevic, felmérheti egymást a szeptemberben Bajnokok Ligája-selejtezőt játszó Rostov és Vardar, illetve a csoportkörben találkozó Krim és Metz.

Radványi László, a PwC vezető menedzsere a következőket mondta a sporteseménnyel kapcsolatban: „Cégünk és a Győri Audi ETO között többéves, jó partneri kapcsolat áll fent. A kézilabdacsapat mellett kiemelt jelentőséggel bír számunkra Győr városa is, hiszen három évvel ezelőtt első regionális irodánkat is ezen a lendületesen fejlődő megyeszékhelyen nyitottuk meg. Az elmúlt két évtizedben a PwC meghatározó szereplőként járult hozzá számos győri vállalkozás sikeréhez, valamint a helyi gazdaság dinamikus növekedéséhez. Reméljük, ezzel a hagyományteremtő sporteseménnyel még szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatot a régióval.”

A PwC Handball Fiestán minden csapat naponta egy mérkőzést játszik az alábbiak szerint:

Augusztus 23. – péntek

15:00 – HC Lipcse – Rostov-Don
17:00 – RK Krim – WHC Vardar SCBT
19:00 – Győri Audi ETO KC – Metz HB

Augusztus 24. – szombat

13:00 – RK Krim – Rostov-Don
15:00 – WHC Vardar SCBT – Metz HB
17:00 – Győri Audi ETO KC – HC Lipcse

Augusztus 25. – vasárnap

14:00 – mérkőzés az 5. helyért
16:00 – bronzmérkőzés
18:00 – döntő
19:40 – éremátadás, díjátadások

A rendes játékidőben aratott győzelemért 3 pont jár, döntetlen eredmény esetén hétméteresek alapján kapnak 2 vagy 1 pontot a csapatok. Az első két napon szerzett pontok szerint kerül sor a helyosztókra.

A PwC Handball Fiesta hivatalos Facebook oldala:  www.facebook.com/HandballFiesta

This entry was posted in Hírek. Bookmark the permalink.

Comments are closed.