Kónya Zsófia elfogadta az edző döntését

Kónya Zsófia - Fotó: MOB.hu

Kónya Zsófia – Fotó: MOB.hu

Kónya Zsófia elismerte, kissé letört amiatt, hogy kimaradt a rövidpályás gyorskorcsolyaváltóból, de mostantól csak arra összpontosít, hogy sikeres legyen az egyéni számában, illetve a váltó B döntőjében, ahol reményei szerint már ő is szerephez juthat.

„A betegségem alatt sokat gondolkodtam, fel voltam rá készülve, hogy kimaradok a csapatból, de kicsit azért meglepődtem. A csapathirdetéskor már nem volt gond az egészségemmel” – mondta, ugyanakkor hangsúlyozta: az edző feladata összeállítani a váltót, és neki ezt tudomásul kell vennie.

Kónya a mob.hu-nak adott videóinterjúban megnyugtatta a közvéleményt, már a jégen is utolérte magát, és bár távolinak tűnik a jövő keddi B döntő, egyre inkább rá tud koncentrálni – főleg úgy, hogy várhatóan visszakerül a négyesbe.

A sikeres szereplés zálogának azt tartja, hogy nyugalom legyen a válogatott körül, s hogy mindenki csak a saját dolgára koncentráljon, és ugyanez igaz akkor is, amikor kedvenc távján, 1500 méteren áll rajthoz egyéniben szombaton.

Kónya azt egyáltalán nem kifogásolja, hogy a csapatnak nincs húzóembere, mindenki egyenrangú fél, és a pozitívumok között említi, hogy valamennyi váltót érintő kérdést meg tudnak beszélni egymás között.

MOB.hu

Botrány a magyar korcsolyázóknál Szocsiban

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.