Kovács Ági és Steffi Graf egy csapatban

Kovacs AgnesMagyarország népszerű olimpiai bajnokával, Kovács Ági úszónővel bővíti nagyköveteinek nemzetközi csapatát a Teekanne teamárka. A teaszezon kezdetére időzítve Közép-Európa kedvenc teája bejelentette együttműködését olimpiai bajnokunkkal.

A bajnoknő feleségként, családanyaként, doktorandusz hallgatóként, dolgozó nőként és számos társadalmi szerepvállalásban betöltött tisztségéért a mai napig rengeteg embernek példakép. Az együttműködés hosszú távra szól, amely egy forgatással vette kezdetét, ahol Ági bepillantást engedett mindennapjaiba. A felvett reklámfilmek november 1-től láthatók majd számos televíziós csatornán. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk Kovács Ágival, Magyarország egyik legkiemelkedőbb sportolójával, aki élsportolói pályafutásának befejezése óta is példa értékű életet él. Teljesítménye és csodás személyisége miatt esett rá választásunk – az ő személyében tökéletes Teekanne-nagykövetet találtunk.” mondta Roland Fischer-Colbrie, a Teekanne Regionális Igazgatója.

Kovács Ági elmondta: „Nagyon örülök, hogy a márka nagykövetként én képviselhetem a Teekanne-t Magyarországon. A Teekanne termékei nagyon közel állnak hozzám, hiszen nagyon szeretem a különböző ízű teákat, ami a családom minden tagjára egyaránt elmondható.”

A Teekanne számára nagyon fontos, hogy csak olyan emberek népszerűsítsék a márkát, akik a maguk területén olyan magas szintet képviselnek, mint a Teekanne a teák világában. Így kerülhetett Kovács Ági egy csapatba Steffi Graffal, aki a márka németországi nagykövete, vagy Tina Maze jelenleg is aktív szlovén sport ikonnal, aki női alpesi sízésben kétszeres világbajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes.

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.