Kovács Saci Tatán készül a hazai öttusa Európa-bajnokságra

Kovács_SaciKovács Sarolta a székesfehérvári Európa-bajnokságra készül – Tatán. A magyar öttusa-válogatott három hetet tölt edzőtáborban a hazai rendezésű kontinensbajnokság előtt, most tartanak a másodiknál – s a félidőt, afféle csapatépítő tréning jelleggel közös bográcsozással ünnepelték meg.
„Halászlét főztünk, ez volt a vacsora, de nem maradunk fent sokáig, mert kemény munkát végzünk, szükség van a pihenésre. Ez a hét és a jövő hét eleje még durva lesz, utána gyorsítunk és rápihenünk a versenyre” – nyilatkozta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő magyar versenyző, aki azt is elárulta, „vívóhangsúlyos” a tábor, ugyanis a világbajnokságra készülő vívók is Tatán készülnek, úgyhogy tudnak segíteni az öttusázóknak.

„Egész nap edzünk, a szabadidőben pedig nem kell utazgatni, hanem pihenhetünk, ami nagyon jó. Nekem elsősorban a futásra kell figyelnem, mert bár az egész felkészülésem sérülésmentes volt, a világkupa-döntő előtt mandulagyulladást kaptam, és hiába sikerült jól az első három számom, a futásban éreztem meg az egy hét kihagyást. Ezért arra jobban odafigyelünk, de nincs ok az aggodalomra, már kezdek magamhoz térni” – nyilatkozta Kovács Sarolta.

A felnőtt öttusa Európa-bajnokság július 10. és 15. között zajlik – Székesfehérváron.

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.